25-06-10

Is ik weer ...

Hier ben ik weer... na een bewogen drukke week. 

 

Maandag is dan officieel mijn oudste dochter afgestudeerd als kleuter. Ze heeft haar diploma behaald. Nu mag ze beginnen in de basisschool, naar het 1ste studiejaar. Waar is de tijd dat ik nog in die klas zat, te bibberen van de schrik... of juist niet? Ik herinner mij dat 1ste studiejaar niet meer, maar wel het laatste kleuterklas? Bizar, ja eigenlijk wel ja. Maar om terug te komen op mijn dochter, ze liep daar zo fier als een gieter naar het podium met haar collega kleuters en hun hoeden op, en hun kleren aan (liefst wel natuurlijk) en daar stonden ze. 28 kleuters op rij... klaar om de grote stap te zetten, naar het 1studiejaar, maar laten we nog maar eerst 62 dagen vakantie vieren. Want dat zien we dan ook wel weer volledig zitten natuurlijk... toch wel ja!

Het oudercontact was ook goed meegevallen, ze zit met al haar beste vriendjes terug in de klas, leuk natuurlijk. En ik hoop dat ze nog lang met die vriendjes mag blijven! Want mijn dochter gelukkig zien, maakt mij een gelukkige mama. En een gelukkige mama maakt gelukkigere kindjes. En zo blijft de cirkel draaien natuurlijk...

 

Willen jullie nog iets weten? Ja zeker... of toch niet? Wel mijn week is fabuleus verlopen, ik heb geen aanvallen meer gehad, heb wel dagen plat gelegen van de rugpijn, maar daar kunnen we mee verder. Maar geen paniekaanvallen meer, ben zelfs naar de winkel kunnen gaan alleen, en fietsen, en speeltuin met vriendin. En ook nog op stap geweest met mijn sexy bitch! Ja ik noem hier geen namen hé. Maar ze weet wel wie ze is als ze dit leest! Al bij al was mijn week geslaagd...

Het zwembad staat op, maar ik had zo'n dochters dat erbij bleven staan er gewoon naar keken, van of ze wel mee mochten doen in dat water... of dat het daar gewoon moest blijven staan voor schoonheid. Wel meiden spring erin, speel, lach en gier!!!

En dat hebben we gedaan, na dat ik het voorbeeld gaf, en we hebben plezier gehad! Mijn dochters zijn al schoon gebruind (lang leve spaans bloed langs papa's kant hé) maar mama is nog steeds een gewoon huidje. Niks verschil, beige... niet bruin, niet wit, niet mokka, maar beige... nog lichter... ja zeg, ik heb een teder huidje! En dat moet verzorgd worden hé!

Ik hoop... ik denk... ik voel... neen ik WEET dat ik hier alleen nog maar met goed nieuws ga komen! En dus hoop ik toch dat mijn bezoekers blijven komen!!!

Fijne avond, nacht en weekend!

22:38 Gepost door Dream Girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dag |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.