13-06-10

Ik ken iemand

Ik ken iemand, een persoon, een jongen, een geweldige kerel. Nu zul je denken zo lopen er niet veel rond, of jij denkt die te kennen. Wel laat mij zeggen, ik ken hem wel en zo lopen er niet veel rond. Dat is een feit. Deze jongen is iemand wat toont dat het leven veel meer is dan alleen maar geld en werken en opjagen. Dat het leven draait om geven en niet alleen om nemen. Om te genieten van alledaagse dingen en niet van het meest dure chique huis of die fameuze wagen wat je waarschijnlijk niet kunt betalen. Oké je hebt het geld, maar ben je dan wel gelukkig als je u gezondheid niet mee hebt? Want dat is toch het belangrijkste... jou gezondheid, je vrienden, je familie. de mensen wat jou het nauwst aan het hart liggen. Wel deze jongen toont dat het kan, dat je inderdaad kunt genieten van de dingen zoals ze zijn, dat je overal doorheen moet en geen omweg moet proberen te maken, want hoe je het ook draait of keert, je komt toch steeds weer op dat punt waar het moeilijk gaat terecht. Dan kun je er beter komaf mee maken of het aanvaarden en terug dat pad op en door gaan, en ja er zullen nog obstakels komen, maar je gaat sterker worden om ze te aanvaarden en er mee te leren omgaan. En dat weet ik en besef ik maar al te meer sinds ik deze persoon heb mogen leren kennen. Ik heb zijn pad gekruist, en ik ben dankbaar!!!

Het leven wordt je gegeven, geniet ervan. Laat je niet ontmoedigen omdat je geen opslag hebt gekregen, of omdat je gsm verloren is geraakt (gelijk mijn die kwijt is) lig niet wakker van het slechte weer, maar geniet van de mooie dag. Want jij maakt de dag uiteindelijk nog zelf hoe hij zal zijn. En de regen zal hem niet slechter maken, want je hebt mooie dagen op regenachtige dagen. Je hebt slechte dagen op zonnige dagen. Je maakt je dag zelf! Maak hem mooi en geniet er van!

 

Tot morgen !!!

22:51 Gepost door Dream Girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geweldig positief stukje!

Gepost door: Danique | 14-06-10

Het is fijn om zo iemand te kennen...maar zo lopen er wel duizenden rond...probleem is om ook die anderen te herkennen en te bewonderen...waarom is niet iedereen gelukkig met wat hij bezit??? waarom moet alles steeds meer en meer zijn en sneller en sneller???waarom?????

Gepost door: Ben | 14-06-10

De commentaren zijn gesloten.